Apartmani Beograd

Apartmani u Beogradu

Beograd je jedan od najvećih turističkih poslovnih centara jugoistočne Evrope i kao takav svake godine ima sve više gostiju. Kapacitet postojećih hotela ne zadovoljava potražnju za smeštajem pa se sve više razvija novi vid hotelijerske ponude – izdavanje apartmana. Pogodni su kako za turiste koji borave kraći period tako i za poslovne ljude koji se duže zadržavaju u prestonici. Apartmani se nalaze na različitim lokacijama i različite su strukture:

  • studio,
  • jednosobni,
  • dvosobni,
  • trosobni

i veći. Najviše apartmana se nalazi u centru Beograda, na Vračaru i Novom Beogradu, ali ih ima i na Dorćolu, Autokomandi, Zvezdari... Najveća je potražnja za jednosobnim apartmanima koji imaju odvojenu spavaću sobu i mogu da ugoste do četiri osobe. Za vreme Novogodišnjih praznika, koncerata ili sajmova atraktivni su i trosobni i veći apartmani koji mogu da ugoste i do osam osoba.

Opremljenost apartmana

Apartmani su potpuno opremljeni za kraći i duži boravak. Svaki poseduje kompletno opremljenu kuhinju sa osnovnim elementima i kupatilo, posteljinu i peskire, neku vrstu bežičnog internet (WiFi, ADSL ili kablovski internet), grejanje i klima uređaj. Većina njih nudi gostima i parking mesto ili garažu što je korisno za goste koji dolaze sopstvenim vozilom.

Prednosti odsedanja u apratmanima

Prednost smeštaja u apartmanima je zagarantovana privatnost, mogućnost biranja lokacije, raznovrsnost u cenama i opremljenosti. Mogu se iznajmljivati na dan, dva ili tri, na nedelju dana, mesec dana ili duže. Nalaze se u blizini mnogobrojnih restorana, kafica, gradskih atrakcija pa pružaju odlično utočište za razgledanje Beograda i uživanje u njegovom noćnom životu.

Tagovi (ključne reči)