Kako rezervisati apartman?

Rezervacija željenog apartmana preko našeg sajta je veoma jednostavna. Beograd365 je maksimalno pojednostavio proceduru rezervacije pomoću koje ze svega nekoliko minuta možete rezervisati apartman po želji. Ta procedura se sastoji iz tri koraka:

 

1. KORAK - Izbor željenog apartmana

 

Pronađite slobodan apartman po Vašoj meri koristeći navigaciju na našem sajtu. Možete realizovati pretragu po delu grada Beograda, odnosno lokaciji, prema ceni, odnosno rasponu cena najma, zatim prema veličini apartmana, pri čemu možete odabirati studio, jednosobne, dvosobne ili trosobne apartmane. Takođe, u slučaju da dolazite u naš glavni grad Beograd sopstvenim kolima, možete pretražiti apartmane koji imaju obezbeđeno parking mesto. I na kraju, ali ne i poslednje, možete vršiti pretragu prema broju osoba za koje je potreban smeštaj.
Za stare posetioce koji se ponovo vraćaju, a bili su zadovoljni prethodnom uslugom, omogućili smo i pronalaženje apartmana preko njihovog imena.

 

2. KORAK - Interval najma


Kada se odlučite za neki od naših apartmana, potrebno je da definišete period vremena, odnosno interval najma, u kome želite da ga koristite. Ova opcija je neobično važna, jer ukoliko se baš odlučite za neki smeštaj, pravovremenom rezervacijom značajno povećavate šansu da baš u njemu i odsednete. Naravno, naša velika i raznovrsna ponuda će vam olakšati i mogućnost zamene za isti ili veći komoditet, odnosno veličinu, sa sličnom lokacijom.  

 

3. KORAK - Lični podaci


U ovoj fazi rezervacije, morate popuniti osnovne podatke o sebi, kako bi smo mogli da vas kontaktiramo i potrvdimo vašu rezervaciju. Mi vodimo računa o privatnosti informacija jer je i naš interes da vi imate poverenja u nas i da nas preporučujete drugima ako profesionalnu i kroektnu agenciju. Kada popunite naš formular sa osnovjim podacima jednostavnim slanejm formulara nama stiže mejl i vaš zahtev za rezervacijom. Posle provere mi ćemo vas u najkraćem vremenu kontaktirati i dogovoriti se oko potvrde intervala najma i odgovarajućeg apartmana.

Da napomenemo da je slanja upita i rezervacija smeštaja potpuno besplatna usluga, kojom vi nama šaljete zahtev za smeštaj.

Naši posetioci su ujedno i naši prijaltelji. Mi želimo da kada napustite naš apartman opet poželite da se vratite u njega, a da je jedan od važnih razloga za to baš naš kvalitet usluge i naša iskrena želja da se osećate kao u svom domu za vreme boravka u njemu.

Planiranje dolaska, i pravovremeno rezervisanje je najsigurniji način da dođete do željenog kvaliteta mseštaja. Ovo se posebno odnosi na sezonske špiceve, kada je i najeća potražnja za najmom smeštaja u Beogradu. Koristite naš online rezervacioni sistem, pošaljite vaš zahtev za smeštajem u nekom od naših apartmana na vreme.